Skates Winkel Eanjum

Skates Winkel Eanjum

Online specialist in actiesporten

Skates Winkel Eanjum, ontstaan in Eanjum en in 2012 wij zijn al jaren de online webwinkel voor stuntsteps, Heelys, kinder stepjes, inline skates, loopfietsen en nog veel meer. Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen in kwalitatief buitenspeelgoed op wielen, stuntstep rijders en skateboarders. Ons doel is jou het juiste en kwalitatieve product aan te bieden aan de scherpste prijzen en dit met een snelle levering de volgende dag. Je bent steeds welkom in onze fysieke winkel om alle producten te komen bekijken.

Groot aanbod stuntsteps

Met de grootste voorraad in Madd Gear Pro (MGP) en Slamm stuntsteps zorgen we ervoor dat elke stuntstep rijder snel zijn nieuwe scooter aan huis geleverd heeft. Naast deze bekende merken stockeren we ook kleinere exclusieve stuntstep merken zoals Chilli, Blunt, Longway en nog veel meer. Onze stuntsteps zijn beschikbaar in vele kleuren, van het populaire NeoChrome tot sober zwart. Niet elke stuntstep rijder heeft een professionele stuntstep nodig en daarom voorzien we ook uitstekende goedkopere stuntsteps vanaf € 59,95 voor de beginnende stepper.

Loopfietsen en driewielers voor alle leeftijden

Bekijk ons aanbod duurzame loopfietsen en driewielers voor kinderen vanaf 1 jaar. Merken zoals Puky & Globber Beheersen hierin ons gamma.

Specialist in Fila inline skates

Skates Winkel Eanjum heeft een langdurige geschiedenis in inline skates en heeft uit deze ervaring gekozen om het volledige Fila inline skates gamma te houden. We hebben inline skates voor kinderen en volwassenen. Zoek je skates voor freestyle en slalom, freeskate of fitness? SkateTown heeft de skates die je zoekt met softboot and hardboot, geleverd de volgende dag uit onze grote voorraad.

Skates Winkel Eanjum

Translate »
X